Skip to main content
Wethouder Stegeman opent Celciushuis
Het Celciushuis is vorige week vrijdag officiël geopend door wethouder Willem-Jan Stegeman. Onder zomerse omstandigheden overhandigde hij namens Gemeente Amersfoort een dienblad – met op de onderkant het spel ganzenbord – aan Eugene Zaaijer van het Celciushuis.

IJsjes en koude drankjes zorgden voor de nodige verkoeling bij de opening van het Celciushuis, gevestigd op het P&R-terrein van NS-station Amersfoort Schothorst. Zo’n 40 mensen waren aanwezig, onder wie bewoners van Hoefkwartier en medewerkers van Provincie Utrecht, Hogeschool Utrecht en ROC Midden Nederland.

Met een blenderfiets konden zij hun eigen smoothie maken en een tekenaar maakte een portret van een aantal aanwezigen. Naast het portret mochten zij hun talent opschrijven, dat in de toekomst benut kan worden in Hoefkwartier.

Uitnodiging Hoef Online Event 1 juli

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseren de placemakers van Hoefkwartier het Hoef Ontmoet Event. Van 15.30 uur tot 18.00 uur kunnen bewoners, studenten en voorbijgangers aan het Inputplein 1 in gesprek met elkaar over de toekomst van de wijk. Er staat een droomboom waaraan mensen hun opgeschreven ideeën over Hoefkwartier kunnen ophangen. Ook is er ruimte voor speeddates, waarbij onbekenden elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. Tenslotte zal ook de prijs worden overhandigd aan de winnaar van de WOO-ontwerpwedstrijd.

In de buurt

Nieuws

Leave a Reply