Skip to main content

In het Hoefkwartier komen steeds meer mensen te wonen. En zoals klaprozen kleur geven aan lege stukken grond, brengen deze eerste bewoners meer leven in een gebied dat eerst alleen maar kantoren had. We heten deze pioniers hartelijk welkom door ze een gratis kopje koffie of thee aan te bieden bij het Celsiushuis.

Wil je extra lekkere koffie?

Elke woensdag in september staat er een knalrode coffee bar bij het Celciushuis. Tussen 14.00 en 16.00 uur schenken de barista’s allerlei koffie-, thee- en melkvarianten.

Iedereen is welkom

Niet alleen de nieuwe bewoners van het Hoefkwartier worden uitgenodigd. Ook alle andere mensen die in het Hoefkwartier en de omringende buurten wonen zijn welkom. En zelfs degenen die hier elke dag komen om te werken of te leren, kunnen langskomen voor een gezellig praatje.

Celciushuis in het Hoefkwartier

Het Celsiushuis staat op het parkeerterrein bij station Schothorst, aan de kant van het ROC. Het huis fungeert als de centrale plek waar mensen in de nieuwe buurt elkaar ontmoeten. Hier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de ontwikkelingen en kun je de maquette van het gebied bekijken.