Skip to main content

De hoefkwartiermakers van Bureau Brick organiseren op woensdag 11 oktober 2023 een lunchwandeling door het Hoefkwartier. Tijdens deze wandeling lopen we de bestaande beweegroute door De Hoef en praten we over wat goed gaat en wat er beter kan. In 2024 krijgt deze route namelijk een update. Daarnaast kan het ook gaan over nieuwe routes door de wijk, bijvoorbeeld voor een wandeling, rondje met de hond of stukje hardlopen. Die inbreng kan landschapsbureau Flux meenemen in het ontwerp voor de buitenruimte.

Waar en wanneer

We verzamelen op 11 oktober 2023 om 12.00 uur bij het Celciushuis. Dat is het houten gebouw op het parkeerterrein bij ROC Midden Nederland aan de Disketteweg 2-4. De wandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Loop je mee?

Meld je dan aan vóór maandag 9 oktober. Dit doe je door ons een e-mail te sturen. Het e-mailadres is hoefkwartier@bureaubrick.nl. Wij zorgen voor een broodje!

Ideeën voor nieuwe routes? Reageren kan ook online

Heb je specifieke ideeën voor nieuwe beweegroutes door het Hoefkwartier? Geef ze door via de online enquête over het ontwerp voor de buitenruimte van Hoefkwartier. Dat kan tot en met 14 oktober 2023. Bekijk ook de presentatie van landschapsbureau Flux over het voorlopig ontwerp.