Skip to main content

Het Hoefdiner wordt aangeboden door de Hoefkwartiermakers aan iedereen die woont, werkt, onderneemt, leert of algemeen geïnteresseerd is in het Hoefkwartier. Tijdens dit diner ben je in één keer op de hoogte van wat er speelt in de nieuwe stadswijk. 

We zitten inmiddels aan het maximumaantal aanmeldingen, wel kun je je nog inschrijven voor de reservelijst.

Donderdag 23 november, bij Sportivate

17.00 uur           inloop met amuse

17.30 uur           ontvangen reacties op ontwerp buitenruimte

18.00 uur           start diner met verschillende intermezzo’s

21.00 uur           einde

Het Hoefkwartier borrelt en bruist

Wat zijn de Hoefkwartiermakers, de groep van betrokken partijen, van plan in 2024? Wat komt er op de plek waar eerst de GGD testlocatie was? Welke reacties kwamen er op het ontwerp voor de buitenruimte en hoe gaan we daarmee om? Ook zijn de Hoefkwartiermakers benieuwd naar welke ideeën jij hebt voor tijdelijke initiatieven in het Hoefkwartier. Tijdens het diner is er ruimte om op de zeepkist te komen staan.

Geen nieuwe aanmeldingen

Het goede nieuws: er zijn heel veel mensen geïnteresseerd in het Hoefdiner! Wat fijn om te merken dat de ontwikkeling van de wijk zo leeft. Het slechte nieuws: we zitten daardoor sneller aan het maximum aantal gasten dan we hadden verwacht. We kunnen daarom geen nieuwe aanmeldingen meer accepteren.

Reservelijst

Wil je er toch bij zijn? Meld je je dan alsnog via de aanmeldpagina. We zetten je naam dan op de reservelijst voor het geval dat iemand zich afmeldt. Uiterlijk 22 november krijg je te horen of we je alsnog kunnen verwelkomen tijdens het diner.

We verwachten dat je komt

Als je je hebt aangemeld, dan gaan we ervan uit dat je komt. Lukt het onverwachts toch niet? Meld je dan uiterlijk 21 november af via hoefkwartier@bureaubrick.nl. Hartelijk dank!

Nieuwe stadswijk

Hoefkwartier verandert de komende jaren in een nieuwe stadswijk waar het fijn is om te wonen, werken, leren en ontspannen. In de wijk is straks plek voor een flink aantal nieuwe woningen door nieuwbouw en het verbouwen van bestaande panden. Op de hoogte blijven van wat er speelt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze website.